Ontmoet. Ontdek. Ontwikkel.

Onze visie

Ontmoet - Ontdek - Ontwikkel
Onze nieuwe visie hebben we in het voorjaar van 2015 bepaald en heeft drie belangrijke kernwaarden in zich: ontmoet, ontdek, ontwikkel. Daar gaan we voor op De Springplank!

 
De Springplank is een christelijke school. De Bijbel geeft ons inspiratie, richting en houvast. Wij willen een plek zijn waar we elkaar ontmoeten. Een plek waar we samen delen, samen groeien en samen sterk zijn. En iedereen is welkom!
 
In het voorjaar van 2014 is onze prachtige nieuwe school opgeleverd. Een open en transparant gebouw, ontworpen vanuit onze eisen voor goed onderwijs en waar we iedere dag met plezier in leren, spelen en ontdekken. Een gebouw waarin de boom een belangrijke positie inneemt en daar hebben we niet zomaar voor gekozen. Een boom biedt beschutting en geborgenheid, het is sterk, staat stevig in de grond en het groeit. Net als wij.

Op De Springplank staat niet alleen het leren van onze leerlingen centraal, maar ook die van het team. Jezelf ontwikkelen vinden wij heel belangrijk voor iedereen op onze school. In 2015 zijn we gecertificeerd als Kanjerschool en naast een opgeleide taal- en rekenspecialisten, hebben we ook een Master opgeleide hoogbegaafdheid- en gedragsspecialist op De Springplank!
Ontmoet. Ontdek. Ontwikkel.