LEER|KRACHT Live

16-02-2018
Wil jij misschien leraar worden en het basisonderwijs een keer live meemaken? Kom dan op maandag 12 maart naar LEER|KRACHT Live op basisschool De Springplank. Wij ontmoeten graag aankomende studenten die de opleiding Leraar Basisonderwijs overwegen.
We organiseren deze ochtend van 8.30 uur - 12.00 uur samen met stagiaires van de Christelijke Hogeschool Ede (CHE). Meld je aan via www.che.nl/leerkrachtlive. Hier vind je ook de andere data en locaties.
Wat kun je verwachten? Je stapt een ochtend in het leven van een leerkracht:
  • je krijgt een beeld van een levendige dag op een basisschool;
  • je ontmoet (een) student(en) Leraar Basisonderwijs die stagelopen op de basisschool;
  • je maakt een les in de onderbouw- en bovenbouw mee;
  • je mag meehelpen met de kinderen waar mogelijk.
Zie jij jezelf tijdens en na je studie al aan de slag gaan met kinderen en collega’s? Ontdek het tijdens LEER|KRACHT Live op de basisschool.

Datum:  12 maart 2018
Tijd:  8.30 uur - 12.00 uur
Locatie: CBS de Springplank, Groeneweg 60, Rhenen

Wil jij misschien leraar worden en het basisonderwijs een keer live...